Descrierea postului: Hostess/Client fals

1. Hostessa-client fals, este o persoana de imagine si entertainment,face atmosfera in club,danseaza cand ii place melodia se comporta ca un client normal si are urmatoarele atributii:
a. Primirea clientilor locatiei prin formula de salut si prezentare personala cu numele mic ,intretinerea de conversatii in termeni politicosi la intrare, in fata barurilor ,pe scena ,terasa sau la mese. Activitatea se desfasoara prin rotatie si este gestionata de managerul de personal in primele 15 zile.
b. Timpul petrecut in conversatii are denumirea de hosting si are o durata de 20 minute.
c. Hostingurile pot fi insumate, exemplu : 1h=3 hostinguri.
d. Hostingurile au valoare fiscala, sunt achitate de catre persoana cu care beneficiarul interactioneaza in nota de plata. Consumul de bauturi alcoolice nu aduc venit si este restrictionat, beneficiarul are gratuitate la racoritoare si cafea.
2. Societatea angajatoare are incheiate contracte de prestari servicii cu alte societati care periodic organizeaza castinguri la sediul angajatorului pentru urmatoarele activitati: sampling, modeling, prezentari vestimentare, emisiuni TV. Participarea la castinguri nu este obligatorie. In cazul in care beneficiarul doreste participarea la casting si este selectat pentru una din aceste activitati acesta este platit suplimentar si i se intocmeste contract de colaborare aferent.
3. In cazul in care ii este atinsa demitatea(afront personal,propunere indecenta, etc) beneficiarul are obligatia sa paraseasca imediat locul in care se afla, sa inceteze activitatea si sa informeze securitatea locatiei sau responsabilul de personal.
4. Costumatia beneficiarului este proprie, decenta si adecvata cu locatia. In cazul in care vestimentatia este considerata vulgara, inadecvata beneficiarul nu va incepe activitatea in acea zi si va fi pontat absent nemotivat si penalizat salarial.
5. Beneficiarul are o perioada de instruire de 15 zile lucratoare si este platit conform acestui contract.
6. Activitatea de animator/dansator nu intra in atributiunile postului de hostess/client fals. Daca se doreste participarea la programul artistic al locatiei beneficiarul participa la casting. Remuneratia aferenta acestei activitati este stabilita de catre angajator. Activitatea de ospatar nu intra in atributiile postului.
7. Beneficiarul desfasoara activitatile sus mentionate in conditii de autonomie si independenta, liber sa–si aleaga locurile de desfasurare al activitatii, in fata barului, la mese,pe scena, la intrare.
8. Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana incepand cu orele 22 pana la orele 05.

Timpul liber

1. Hostessa are dreptul la o zi libera/sapt care este decisa de catre angajator saptamanal sau la cererea angajatului si poate fi in una din zilele din intervalul duminica-miercuri. Fac exceptie cazurile in care locatia este inchisa 1 zi/sapt.
2. Timpul alocat odihnei este la latitudinea beneficiarului de la terminarea activitatii pana la inceperea activitatii.
3. Petrecerea timpului liber este strict in responsabilitatea beneficiarului, in cazul in care activitatea din timpul liber afecteaza imaginea angajatorului sau a agentiei beneficiarul este avertizat verbal sau in scris. Sau i se reziliaza contractul fara preaviz . Atunci cand se deplaseaza in alta localitate beneficiarul are obligativitatea sa informeze responsabilul de personal.
4. Petrecerea timpului liber in compania clientilor locatiei este interzisa in totalitate. Interactionarea cu acestia se face doar in timpul orelor de lucru. Incalcarea acestei reguli poate duce la: rezilierea contractului sau penalitate salariala dupa caz.
Iti doresti sa faci parte din echipa Diamond Agency? Trimite CV-ul si te vom contacta in cel mai scurt timp Trimite CV